Poglejte si to sprenevedanje portala Necenzurirano

necenzurirano

Levičarski mediji so ob včerajšnjem odkritju finančnih transakcij družine Musar utihnili. Seveda. to lahko škodi kandidatki za predsednico države. A zanimivo. utihnili so tudi Necenzurirano, Reporter, Svet24. Tisti, ki so po Pirc-Musarjevi še pred 14-imi dnevi veselo “pljuvali”.

Sramota prvega dne novembra se imenuje portal necenzurirano. Portal, ki se ima v Sloveniji za nekaj več, v bistvu pa je le bleda senca novinarstva in pljuvalnik po nareku? Vsaj tako gre razumeti tišino o Nataši Pirc Musar.

Necenzurirano, namreč sodi med tiste medije, ki so pred prvim krogom najbolj silovito sesuvali Natašo Pirc Musar, celo tako, da jih je ta javno označila za plačance; no, ta hip so pa že na drugi, njeni strani, ki ga danes pravzaprav že kar neposredno upravlja ožji krog predsednika vlade in Gibanja Svoboda Roberta GolobaVesna Vuković, donedavnega novinarka tega portala, zdaj PR-ovka Gibanja Svoboda, naj bi tudi še vedno imela dostop do twitter profila Necenzurirano, kjer se objave sicer že ves čas preventivno potuhnjeno skrivajo pod skupnim imenom Necenzurirano. Piše Požareport.

In portalu Necenzurirano, še vedno rečejo, da je to portal?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
91%
2.1km/h
100%
3°C
4°
2°
2°
Sun
4°
Mon
6°
Tue
4°
Wed
3°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA