Golob naj bi imel Bratuškovo poln kufer! Bo jeseni zamenjana?

Alenka Bratušek lažni profil
Alenka Bratušek, slika twitter

Alenka Bratušek, Ministrica za infrastrukturo, ki roko na srce, to nikoli in nikdar nebi smela biti, saj je na zadnjih parlamentarnih volitvah doživela s stranko SAB močan poraz. No Golob jo je vzel v službo, saj v času vlade Janeza Janše očitno dobro pljuvala po vladi.

A neuradno se govori, da odnosi med njo in Golobom niso ravno na nivoju. Pa tudi afera z njenim vikendom in dovoljenji še ni pozabljena. Mirko Majer odgovorni urednik oddaje Planet18 na Planet TV pa je na Twitterju delil zapis o napetih odnosih med predsednikom vlade in ministrico Bratušek.

V zapisu, ki ga je delil Mayer so bili razlogi za napetosti, razvrščeni po pomembnosti. Prvi razlog je, da Bratušek ni sposobna delovati v odnosu do Goloba, kot v filmu. Vso svojo politično kariero je bila nadrejena in ga je dojemala kot podrejenega. Njeno vzvišeno, pokroviteljsko in arogantno vedenje je tako, kot navaja Mayer, med njima povzročilo trenja. Drugi razlog izvira iz njene prakse na sejah vlade, kjer Bratuškova nenehno govori s pozicije bivše premierke in izraža, kako bi ravnala na Golobovem mestu. No to pa naj bi izzvalo nesoglasja in nesporazume med njima.

Bratuškova naj bi naprej delovala, kot dislocirana enota SAB. To pa, kot piše Mayer, dodatno otežuje odnose z Golobom in ostalimi člani vlade.

No, če bo Golob jeseni Bratuškovo zamenjal, ne bo prevelike škode, pa še nikomur se ne bo zameril, saj Bratuškova politično, v bistvu ne spada več nikamor?

Vir: Biznis24

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.