Robert Golob, Slaku na 24ur: “Po moje ste nekaj pomešali!”

Robert Golob, slika twitter

Očitno Robert Golob, naš vrli predsednik vlade ne ve zakaj opravlja to funkcijo, ne posluša ljudi in živi v nekem virtualnem svetu nutrij in njegove Tince?

Zakon o dolgotrajni oskrbi, je bil med drugim tema pogovora Roberta Goloba z voditeljem Urošem Slakom v oddaji 24ur zvečer. Zakon, katerega ne podpira prav nihče. Tako so na okopih delodajalci, sindikati in opozicija, a tega očitno predsednik vlade ne opazi. Ko ga je voditelj Uroš Slak predočil s tem, je Golob voditelju zabrusil, da je vse skupaj pomešal.

Tudi Golobov odgovor, zakaj bomo prebivalci Slovenije še dodatno plačali za zakon o dolgotrajni oskrbi, namreč ravno e pije vode. Tako je dejal. “Proračun je treba tudi napolniti, in če bi, v tem primeru 800 milijonov evrov, obesili na proračun države, bi morali iti v dvigovanje davkov. Zato smo breme porazdelili, del prevzame proračun, del ljudje sami, del delodajalci.”

Mogoče pa bi bilo dobro dajati manj denarja nevladnim organizacijam in podobnim nerazumnim projektom? Denar se hitro najde, samo če se hoče. A očitno je Golob spet kaj pomešal.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.