Golob steguje “kremplje” tudi po POP TV? V tajnosti na sestanek z lastnikom?

Pop tv, mediji, trobilo
pop tv (slika: novinar.com)

Očitno so Golobovi “kremplji” prav povsod. Stguje jih po nacionalni televiziji, sedaj si očitno želi tudi POP TV. Odgovorna urednica informativnega programa je namreč Tjaša Slokar Kos.

Brat Marte Kos, nekdanje podpredsednice Gibanja svoboda in neslavne kandidatke za predsednico države, ki je pred nedavnim zapustila Gibanje svoboda, Drago,  je namreč poročen z odgovorno urednico informativnega programa na POP TV Tjašo Slokar Kos. A ti Kosi so očitno neki čudni “ptiči”, ki očitno nič več ne “frčijo” skupaj z Golobi.

Golob je očitno točno vedel, koliko je ura, zato naj bi se po hitrem postopku sestal z glavnim lastnikom, predsednikom uprave PPF Jiříjem Šmejcem. Bi lahko vplival tudi na uredniško politiko, POP TV? Zanimivo Srečanje ni zabeleženo v aplikaciji Erar protikorupcjske komisije, ki beleži lobistične stike nosilcev oblasti. Je pa v njej zanimivo, mogoče najti zabeležko izpred dveh let, ko se je z lastnikom srečal Janez Janša. Takrat je ves levosučni medijski svet ponorel, danes pa je popolnoma tiho.

‘Šlo je za predstavitveno srečanje. Pogovor ni vseboval elementov lobiranja, zato o tem nismo obveščali Komisije za preprečevanje korupcije,” so sporočili iz kabineta predsednika vlade. Če seveda verjamete v pravljice.

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
51%
1.5km/h
75%
-0°C
1°
-2°
-2°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu
-3°
Fri

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA