Golob žaljiv do stranke SDS, kateri očita, da straši ljudi?

Golob
slika, fotomontaža

V državnem zboru se je začela redna septembrska seja, na kateri je premier Robert Golob odgovarjal na poslanska vprašanja, kjer se je ponovno zapletal s poslanci opozicije.


Poslanka SDS-a Anja Bah Žibert je premierju zastavila vprašanje glede povečanega števila nezakonitih migracij in ukrepov v zvezi s tem. Policija je namreč samo med 1. do 12. septembrom zabeležila več kot štiri tisoč ilegalnih prihodov meje. Letos je bilo na meji obravnavanih več kot 40.000 nedovoljenih prehodov meje, v enakem obdobju lani 13.000. Najhuje je v Rigoncih, kjer ljudje zahtevajo ukrepe. “Z odstranitvijo ograje pa migrante “tako rekoč vabimo v Slovenijo,” je dejala  Anja Bah Žibert.  Predsednika vlade je zato vprašala, kako bo zaščitil državljane. Piše Žurnal24

Vprašanje, ki je bilo postavljeno povsem korektno, argumentirano in z vsemi številkami, ki so zastrašujoče. A Golob se očitno v vsej svoji slavi in narcisoidnosti ne zna obnašati parlamentu primerno. Kako je bil žaljiv tudi do stranke SDS, katero je označil za ekstremno desnico, pa si poglejte v spodnjem videu.

Seveda, pa je Golob natvezil še kop neumnosti in laži, ed drugim tudi to, da je kar 24.000 prebežnikov mejo prestopilo v Rigoncah, in sicer po cesti, kjer ograje nikoli ni bilo. To seveda ne drži. O tem znajo povedati več, tudi domačini. Migranti so namreč povsod. V gozdovih, na poljih, med koruzo, našli so jih celo na skednjih in podobno.

Golobu očitno ni mar za prebivalce neke manjše vasi in očino svoj gnev in nečimrnost izliva nad “ekstremno desnico”. Bog nam pomagaj!!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.