Na Novi24 TV, bodo podirali svetovni rekord! Sodelujete lahko tudi vi!

Boris Tomašič

Bomo v Sloveniji priča najdaljši televizijski oddaji na svetu? To lahko uspe Borisu Tomašiču z oddajo “Kdo vam laže”, kjer bodo podirali Guinnessov rekord.

 

Priljubljeni TV voditelj Boris Tomašič bo med 24. in 27. septembrom podiral svetovni rekord najdaljše TV oddaje doslej. K sodelovanju vabi tudi kandidate za občinstvo!  Seveda podiranje rekorda ni kar tako. Voditelj, ki bo v studiu neprekinjeno sprejemal klice gledalcev in nekaj gledalcev imel tudi v studiu, mora biti zbran in skoncentriran, da o utrujenosti niti ne govorimo. Zato bo podiranje tega rekorda še posebej za vso ekipo, ki bo pri tem sodelovala, še kako naporno.


 

Zagotovo pa bo to podvig o katerem bodo pisali tudi svetovni mediji. Da Boris in oddaja “Kdo vam laže” dosežeta ta rekord mora njegova oddaja neprekinjeno trajati kar 75 ur, česar ni uspelo še nikomur do sedaj. Omenjena oddaja si je pridobila številne simpatizerje, še posebej zato, ker odkrije marsikatero resnico in razkriva neumnosti, ki jih tvezijo politiki v javnosti. Zagotovo pa bo oddaja, ki bo potekala med 24. in 27. septembrom nekaj posebnega, saj bo odprta tudi za gledalce.

 

Da bi svetovni rekord uspel, pa  ustvarjalci potrebujejo tudi pomoč občinstva. Zato vabijo vse zainteresirane, da se prijavijo na telefonsko številko 080 34 77 in s sodelovanjem v studiu pomagajo k podiranju rekorda.

 

Kako bo potekalo podiranje rekorda bomo spremljali tudi na našem portalu e-maribor.si

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.