Goloba več ne marajo. Odpadniki Svobode bi mu kradli glasove na Evropskih volitvah

Mojca Šetinc Pašek in Robert Golob, slika omrežje X

Nekdanji člani Svobode in LDS so se aktivirali okoli liste, ki jo je oblikovala stranka Zeleni Slovenije s Klemnom Grošljem, Aleksandrom Merlom in Mojco Šetinc Pašek. Snujejo novo koalicijo strank. 


Lista levih odpadnikov, gre za nekdanje člane LDS in Svobode, se postavlja po robu Golobu. Sem sodi ekipa  s Klemnom Grošljem, Aleksandrom Merlom in Mojco Šetinc Pašek na čelu.  Se torej Golobu obeta konkurenca, pred naslednjimi volitvami?

Dela se nova leva stranka, ki je nezadovoljna z vladanjem Roberta Goloba. A glede na to, da gre za odpadnike Svobode in že zdavnaj odpisane stranke LDS, se na obzorju ne obeta nič novega. Gre namreč za preverjeno politiko, ki v Sloveniji ni nikoli prav nič koristila.  A se je oblikovala lista levih kandidatov, kot nova stranka Zelenih. Ti pa že sedaj hočejo v Evropo, kamor bo stranko peljal Klemen Grošelj, skupaj z ostalimi odpadniki.

Stranka verjetno nima veliko možnosti na Evropskih volitvah, je pa dobra popotnica za krajo levih glasov.

VREME

Maribor
jasno
73%
1.7km/h
0%
20°C
22°
19°
19°
Mon
17°
Tue
17°
Wed
20°
Thu
20°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.