Golobji fašizem? Če pride na oblast bi ukinil Nova24TV?

Golob
slika, fotomontaža
Golobove fd

V golobnjaku nič novega? Le sovražnost? Kako pa si Robert Golob predstavlja svobodo? Brez motečih ljudi, brez (zanj) motečih medijev, kot v času komunizma?

“Ključna stvar je, da spravimo sovraštvo ven iz javnega prostora in da medije, ki so strankarski in s kapitalom neznanega izvora, enostavno ukinemo,” je zagrozil elektrooligarh in predsednik Gibanja Svoboda Robert Golob na včerajšnjem soočenju strank na Trgu republike v Ljubljani.

Golob je včeraj na soočenju levega ljudstva in levih strank, napovedal tudi zakon o RTV in zakon o medijih. Menil je, da je ključna stvar, da spravimo sovraštvo iz javnega prostora in da medije, ki so strankarski in s kapitalom neznanega izvora, enostavno ukinejo. Te izjave so se očitno nanašale na Nova24TV, ki je do njega kritična. Če pride Golob na oblast, to pomeni ukinitev medijskega pluralizma v Sloveniji, s tem pa bo poteptana tudi pravica do svobode govora drugače mislečih. Golob si torej zamišlja, da bi bila Slovenija prihodnosti država, kjer je dovoljeno misliti in govoriti le tisto, kar je v skladu z vladajočo oblastjo!? Kot da bi se vrnili nazaj v neke bolj turobne čase.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.