Odkrili avtorja, ki se je z lažnimi zapisi norčeval iz SDS? Sledilo je to.

Norčevanje

Levičarji so z namenom diskreditacije dosežkov vlade vzpostavili spletno stran z namenom relativizacije njenih dosežkov. Toda kmalu je sledilo tole…

Levičarjem se je norčevanje vrnilo, kot bumerang

Levi neotesanci bi na vsak način radi zmagali na volitvah. Za zmago so pripravljeni iti tudi preko trupel. A včasih se jim take zadeve vrnejo, kot bumerang efekt in se jim vrnejo v njihovo škodo.

Levičarski aktivisti so meni nič, tebi nič ustvarili spletno stran, ki je namenjena za blatenje dosežkov vlade, saj so ti nesporni in za levico boleči. Ker so se v dveh letih premaknile sistemske in infrastrukturne zadeve, ki so v časih levih vlad stale. Levica se je tako preusmerila v negativno kampanjo, vendar jim je tudi ta poskus propadel. Uporabniki strani so ustvarili kar lepo paleto “memov” na račun levičarjev, ki pa jih administratorji strani sproti brišejo. Oseba, ki naj bi stala za spletno stranjo, je ustvarjalec spletnih strani Miha Vidaković. Eden takih neumnih zapisov je prikazan spodaj. 

A taka leva propaganda ima seveda lahko tudi posledice. Gre za seveda kaznivo dejanje. Saj so na lažnih sporočilih uporabljeni originalni logotipi stranke. Zato zgodba s tem, seveda še ni zaključena.

Sledil pa je tudi bumerang efekt in uporabniki aplikacije so kampanjo usmerili proti njenim avtorjem. Seveda lahko tudi vi levičarjem postavite protiutež. “Memote”, lahko oblikujete tudi sami na spletni strani https://sds-obljube.vercel.app/ in postavite protiutež levičarskim protivladnim brezdelnežem.

Tu je nekaj takih primerov:

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.