Golobov dopust na Siciliji ni bil kar tako. Stal nas je skoraj 9000 evrov!

Robert Golob in Tina Gaber, slika bralec portala e-maribor.si

Prvomajske praznike sta predsednik vlade Robert Golob in njegova ljubica Tina Gaber preživela na v najdražjem hotelu na Siciliji. Verjetno je Golob bivanje plačal iz svojih prihrankov, saj dobiva premajhno plača, kot predsednik vlade? A posebne varnostnike smo plačali kar davkoplačevalci!

Iz kabineta predsednika vlade so v posebnem sporočilu za javnost zaradi številnih novinarskih vprašanj razkrili, da je dopustovanje Roberta Goloba s Tino Gaber čez prvomajske praznike državni proračun stalo 8.800 evrov. Toliko je država plačala za stroške varovanja premiera v tem času, varovanju se predsednik vlade, so pojasnili iz vlade, ne more odpovedati. Preostale stroške zase in za svojo spremljevalko (ljubico) pa naj bi predsednik vlade plačal sam.

Goloba ne varujejo običajni varnostniki, ki so dosedanje šefe vlad. Zaradi nezaupanja v običajno policijo, ki varuje druge najvišje predstavnike države, ima Golob posebno službo, ki je v generalnem sekretariatu vlade ustanovljena le zanj. Premier je trdil, da bi naj to posebno službo ustanovil zaradi objave posnetkov, kako so ga na prvi poti v Bruselj spremljali otroci, kar je bila neresnica, saj so se pogovori o ustanovitvi začeli veliko prej. A tako in tako smo pri predsedniku vlade vajeni, da se večkrat zlaže.

Lepo se torej godi predsedniku vlade, še bolje pa njegovi ljubici Tini Gaber, ki se, kot piše Požareport okoli prevaža  z belim urbanim terencem volvo, z goriško (GO) registrsko tablico, katerega poslovni najem naj bi stal 2 tisoč evrov mesečno. Nič čudnega, da predsednik vlade ne more preživeti s svojo plačo.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.