Pavel Rupar sporoča vladi: “Ne bomo se ustavili!”

Pavle Rupar, ustanovitelj inštituta, 1. oktober
Pavle Rupar, ustanovitelj inštituta, 1. oktober

“Bliža se že peti vseslovenski shod upokojencev, ki bo vsekakor nekaj posebnega,” tako sporočajo iz društva 1. oktober, katerega vodi Pavel Rupar.

Vladi Roberta Goloba iz društva 1. oktober sporočajo, da se ne bodo ustavili. Smešenje države, nespoštovanje drugače mislečih ljudi, zatiranje upokojencev je stanje države Slovenije. Niti en ukrep, za boljše življenje upokojencev do sedaj ni bil sprejet. Le-ti še vedno životarijo, kljub obljubi ministra Meseca, da se bo stanje popravilo.

Predsednik društva 1. oktober, Pavel Rupar, je zapisal:

Vsekakor se ustavili ne bomo na poti za pošteno in dostojno življenje 360 000 ljudi, ki jim pokojnine niso odmerjene pošteno in razlage, češ ,da nekateri niso vplačevali dovolj, me ne ganejo! Vsi nismo imeli sreče z dobrimi službami, gradbeni, cestni delavci, trgovke, železarji in rudarji, mizarji in tekstilci in mnogi drugi so bili garači, plačani pa od nekdaj premalo! Primeri vdov, vojakov, nepoštenih izračunov, invalidov in kmetov, razlike med spoloma, skratka vse preveč ljudi je na stara leta ostalo daleč pod pragom revščine, kar si nihče ne zasluži!

Zato bomo še nadaljevali pot za pridobitev pravic vseh ljudi, volilcev Slovobe in SD, ki so najbolj razočarani in vseeno ostali brez zasluženih pokojnin in plač, ker so zaupali, volilcev desnih strank, ki so zopet zaničevani, za mlade in njihove plače, ki jih nimajo zaradi požrešne države!

Nas vaša politična opredelitev res ne zanima, briga me koga obožujete, katerga boga molite, gre nam za poštena plačila!!

Gremo po državi, med vas, da slišimo vas in povemo svoje! da naredimo cilje in uspemo! če s temi ljudmi , ki nas maltretirajo sedaj pa z novimi vodilnimi, ki nekoč pridejo!

Društvo 1. oktober pa prihaja tudi v Maribor in okolico, kjer se bo ustanovil regijski odbor društva MARIBORSKO-PODRAVSKE regije. Tako bo 29. maja, ob 18. uri v kulturnem centru Hotinja vas tudi okrogla miza ne temo upokojencev.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.