Golobov svetovalec dobil poziv za v zapor. Kdaj ga bo dobil Golob?

Neformalni svetovalec predsednika vlade za varnost Miloš Njegoslav Milović, je tisti svetovalec, katerega nihče ni plačal za svetovanje. On pa je glede varnosti svetoval vsem po vrsti. No, in ta svetovalec sedaj odhaja v zapor!

Miloš Njegoslav Milović je dobil poziv na prestajanje kazni. Prisodili so mu leto in pol zaporne kazni zaradi sodelovanja pri fiktivnem poslu Železničarskega gradbenega podjetja.

 

Milović je bil, kot poroča portal N1,  na vrhovnem sodišču pravnomočno obsojen. Zaradi sodelovanja pri fiktivnem poslu Železničarskega gradbenega podjetja so mu izrekli kazen leto in pol zapora. Kot še poročajo, bo moral Milović plačati tudi 15.000 evrov globe.  

 

Šlo naj bi za fiktivni posel v vrednosti 390.000 evrov v letu 2008 med SŽ ŽGP ter podjetjem NB Inženiring. Milović je na sodišču priznal samo, da je NB Inženiringu pomagal pridobiti davčno številko. Vztrajal je, da v fiktivni posel ni bil vpleten in da o njem ni vedel nič, dokler se ni znašel v kazenskem postopku.

 

Vrhovno sodišče je zdaj potrdilo obsodilno sodbo višjega sodišča iz novembra 2021. ko bi bili vrhovni sodniki tako dosledni pri mahinacijah podjetja Gen-i.

 

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.