Golobovanje! Poklukar že reže šefa policije Boštjana Lindava?

Slika: policija

Novi notranji minister Boštjan Poklukar naj bi danes vladi po naših informacijah predlagal, da s položaja vršilca dolžnosti generalnega direktorja policije razreši Boštjana Lindava.

Boštjan Lindav je vodenje policije kot vršilec dolžnosti generalnega direktorja prevzel z oblikovanjem vlade Roberta Goloba, na predlog notranje ministrice Tatjane Bobnar. Decembra, ob poteku vedejevstva, je ta zanj predlagala poln mandat, ki pa mu ga vlada ni podelila. Očitno pa Lindav ni povšeči Golobu, saj se ga je želel znebiti tudi, pod nekdanjo ministrico. Poslušni Poklukar, pa bo, kot je to zanj značilno naredil vse, da Golobu in njegovim kolobocijam ustreže.

Vlada je Lindavu očitala, da z ministrico nista “očistila” policije po mandatu vlade Janeza Janše. Takrat je Bobnar opozorila na domnevno politično vmešavanje v delo policije. Lindav pa je moral takrat o vsebini teh pritiskov poročati vladi, na zahtevo katere je bilo poročilo tudi javno objavljeno.

Tako si je Golob popolnoma podredil policijo. Glede na barabije v GEN-I o katerih piše cela Evropa ter Balkan, bi lahko rekli, da še dobro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.