..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Golobovanje! Za 18.000 evrov nam bodo povedali kje se ceneje kupuje?

slika je simbolna

Še ena od Golobovih neumnosti bo kmalu dobila epilog. Ministrstvo za kmetijstvo je na javnem razpisu za izvedbo spremljanja cen osnovnih živil prejelo tri ponudbe. 

Na javno naročilo ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano za izbiro izvajalca spremljanja in primerjave maloprodajnih cen košarice 15 osnovnih živilskih skupin pri različnih trgovcih so prispele tri ponudbe. Ponujene cene se gibljejo od nekaj manj kot 18.000 do skoraj 85.000 evrov, piše časnik Finance. Ponudbo so oddala družbe Marcelino za 17.841,20 evra, April 8 za 47.250,60 evra in Formitas Creative za 84.905,90 evra, vse z DDV.

Tako se bo Slovenija pripravila na draginjo, ki nas čaka. Ljudje bodo tako kar na spletni strani videli kje je kakšno živilo cenejše. A če bodo plače ostale iste, prav tako tudi davki, tudi taka košarica za 18-jurjev ne pomaga prav nič. 

Nas čakajo sedaj še boni za goriva, par-nepar za avtomobile in redukcije elektrike. Golob skoraj lahko postane Milka Planinc?

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
51%
1km/h
0%
6°C
7°
5°
8°
Wed
4°
Thu
8°
Fri
8°
Sat
7°
Sun

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.