Kar iz portala Necenzurirano, hop v delo za vladno koalicijo?

necenzurirano

Saj ni res, pa je. Nekdanji nikoli neodvisni novinarki RTV Mojci Šetinc Pašek, bo pri komisiji ki preiskuje sume nezakonitega financiranja volilne kampanje strank pred letošnjimi državnozborskimi volitvami pomagal ker Tomaž Modic, novinar portala Necenzurirano, sicer nizkotnega pljuvalnika po nekadanjem predsedniku vlade Janezu Janši.

V svobodi je očitno vse mogoče. Nekdanja novinarka, sedaj visokoleteča poslanka Mojca Šetinc Pašek, ki jo mimogrede služba na RTV še vedno čaka, si je omislila novo neumnost, pri komisiji ki preiskuje sume nezakonitega financiranja volilne kampanje strank pred letošnjimi državnozborskimi volitvami. namesto, da bi preiskovala vse lumparije in pokvarjene članke ter laži portala Necenzurirano, ki so iz dneva v dan pljuvali po nekdanji vladi, blatili predsednika, lagali ipd, je celo na plačilno listo vzela na plačilno listo novinarja omenjeneega portala Tomaža Modica. 

DZ je za podpredsednika komisije imenoval poslanca SD Soniboja Knežaka, njeni člani pa so Žan Mahnič (SDS), Aleksander Reberšek (NSi) in Nataša Sukič (Levica). Namestniki članov so Janja Sluga (Svoboda), Janez Magyar (SDS), Janez Žakelj (NSi), Predrag Baković (SD) in Milan Jakopovič (Levica).

Novi “strokovni” sodelavec Necenzurirano, bo tako zagotovo zares “neodvisni” prišepetovalec Pašek-Šetinčevi? Tam zagotovo vedo kako se tej reči strže.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.