Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Golobu se zelo mudi. Že na prvi seji vlade bi rad zamenjal vse živo.

Ministri vlade Roberta Goloba, zajem slike

Po informacijah portala N1 bo med točkami dnevnega reda prve seje nove vlade Roberta Goloba tudi revizija imenovanj in napredovanj na vseh ministrstvih odhajajoče vlade Janeza Janše.

Dnevni red prve seje vlade Roberta Goloba naj bi bil precej obsežen, imel naj bi že več kot 40 točk. Večina teh točk pa naj bi se nanašala na kadrovske menjave. Prav zanimivo je, da so te najbolj pomembno dejanje. Seveda saj bodo Golobovi skušali nastaviti čim več svojih kadrov.  Tako bo med točkami dnevnega reda tudi revizija imenovanj in napredovanj na vseh ministrstvih odhajajoče vlade Janeza Janše.

Da je potrebno zamenjati vse kadre prejšnje vlade, je namignila že nikoli neodvidna bivša novinarka RTV, sedaj pa poslanka Gibanja Svoboda Mojce Šetinc Pašek, ki je v svoji razpravi jokala, da odhajajoča vlada ni skoparila z imenovanji po ministrstvih in zaposlitvami sebi zvestih kadrov.

Kako naj bi izgledale zamenjave, pa v spodnji humoreski o Robertu Golobu:

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahel dež
85%
98%
4°C
4°
3°
4°
Thu
9°
Fri
8°
Sat
6°
Sun
2°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.