Golobu se zelo mudi. Že na prvi seji vlade bi rad zamenjal vse živo.

Ministri vlade Roberta Goloba, zajem slike

Po informacijah portala N1 bo med točkami dnevnega reda prve seje nove vlade Roberta Goloba tudi revizija imenovanj in napredovanj na vseh ministrstvih odhajajoče vlade Janeza Janše.


Dnevni red prve seje vlade Roberta Goloba naj bi bil precej obsežen, imel naj bi že več kot 40 točk. Večina teh točk pa naj bi se nanašala na kadrovske menjave. Prav zanimivo je, da so te najbolj pomembno dejanje. Seveda saj bodo Golobovi skušali nastaviti čim več svojih kadrov.  Tako bo med točkami dnevnega reda tudi revizija imenovanj in napredovanj na vseh ministrstvih odhajajoče vlade Janeza Janše.

Da je potrebno zamenjati vse kadre prejšnje vlade, je namignila že nikoli neodvidna bivša novinarka RTV, sedaj pa poslanka Gibanja Svoboda Mojce Šetinc Pašek, ki je v svoji razpravi jokala, da odhajajoča vlada ni skoparila z imenovanji po ministrstvih in zaposlitvami sebi zvestih kadrov.

Kako naj bi izgledale zamenjave, pa v spodnji humoreski o Robertu Golobu:

 

VREME

Maribor
pretežno oblačno
47%
2.6km/h
75%
25°C
27°
24°
24°
Mon
15°
Tue
13°
Wed
11°
Thu
13°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.