Groteskno, žaljivo, cinično? Šarčev blog o dogajanju na Kredarici.

šarec

Neverjetno kaj privleče na plano človek, ki je bil nekdaj celo predsednik vlade. Slabo prebavljivi zapis Marjana Šarca je naravnost neumen.

Blog Marjana Šarca o dogajanju na Kredarici

Nekdanji, nikomur smešni, burkež s Šmarce, se vse bolj zapleta in na vsakem koraku išče pozornost, kar ni nič čudno, saj mu priljubljenost pada iz dneva v dan. Tokrat je na svojem blogu, ki naj bi ga sam napisal, pod svoje okrilje vzel “razvratno”, Teo Jarc, ki je na Kredarici nadlegovala predsednika vlade Janeza Janšo in ministra Aleša Hojsa. 


Na svetinjo slovenstva so se povzpeli tudi petkovi protestniki in po 70 petkih, ko se jim je naš PV s sodelavci uspel v loku izogniti, so ga presenetili tam, kjer jih je najmanj pričakoval. Na “njegovi” Kredarici. Bili so glasni, zlasti Tea Jarc, tako je povedal “očividec”, meteorolog na Kredarici, ki je kot po naključju član NSi, oziroma celo podžupan.” Je zapisal Šarec. Najbolj groteskno pri vsem tem je to, da Šarec izjava meterologa postavlja v nič. To, da so Marjanovi “pridni” protestniki, skakali po mizah, se drli, piskali na piščalke, je med drugim potrdil tudi upravitelj Triglavskega doma na Kredarici, ki s politiko nima nobene veze. In Kredarica ni od predsednika vlade, Marjan, ampak jo lahko obišče kdorkoli, tudi tisti, ki ima tri “popravce” v srednji šoli, ali pa tisti, ki je neumen, kot moški spolni organ. A so v gorah pravila vzgoje vseeno malo drugačna, kot recimo v Kamniku, kjer se lahko med drugim dereš na zaposlene na občini.

Seveda se je Šarec lotil tudi sedanjega predsednika vlade. “Nikomur ne bi bilo treba “kaliti gorskega miru”, če bi PV zbral pogum in se s protestniki soočil v dolini, da bi mu lahko povedali svoje. Saj ga ne bi nobeden pojedel. Tako pa se skriva. Ni ga na nobeno komisijo, korajžen je samo v Lepeni in na tviterju. Lahko, da sem, po njegovem, vrgel puško v koruzo, nisem se pa nikoli skrival ne pred ljudmi, ne pred komisijami, kakršna je KNOVS, denimo.” je zapisal. Se spominjate, kako se je Šarec, po tem, ko je nastopil funkcijo predsednika zavaroval? Zagotovo vam je v spominu ostal visok zid, ki je na državne stroške zrasel pred njegovo hišo, pa blindirana vozila za predsednika vlade. Kdo se torej koga boji Marjan? Sicer pa mu gre poleg matematike, očitno slabo tudi zemljepis, saj Lepena in letališče Bovec ni eno in isto. Sicer pa Šarcu slabo deluje tudi spomin, očitno se ne spominja, ko je, kot predsednik vlade obiskal sejem v Komendi in mu je novinarka Nove24TV postavila vprašanja glede njegove lepe Nataše? Kdo je novinarko odrinil stran in kdo se je zbal male plavolase novinarke?

In čudno da se pravičnik, Šsarec ni oglasil ob tem Kodiševem sporočilu

Sicer pa je Marjan je v svojem blogu, dejal da Tee Jarc ne pozna in da verjetno tudi ni volila stranko LMŠ. Še dobro in verjetno je ne bo volila niti drugo leto, tudi ob njegovem silnem hvaljenju, Ja Marjan, “ko si bivši, si pač bivši.”

P.M. 

VREME

Maribor
pretežno oblačno
89%
0.5km/h
75%
22°C
23°
21°
21°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.