POHVALNO! Pri SDM Tržič zbirali šolske potrebščine za socialno šibke

Predane šolske potrebščine, slika SDM Tržič

Odlična gesta mladih Gorenjcev iz SDM Tržič je obrodila sadove. Mladi Tržičani so zbrali zavidljivo število šolskih potrebščin za socialno šibke v občini Tržič.

SDM Tržič zbiral šolske potrebščine za socialno šibke

“Brez kakršnihkoli pričakovanj smo se podali zbirati potrebščine, Ljudska univerza Tržič nam je odstopila prostor za oglaševanje akcije na njihovih oglasnih deskah, glavnina oglaševanja pa je potekala preko socialnih omrežij. Zagotovo pa drži tisti rek, ki pravi »Prijaznost prijaznost najde«. Odziv lokalne skupnosti je bil neverjeten, zbrali smo večje število zvezkov, barvic, flomastrov, svinčnikov, tempera barv, ravnil, šestil in še veliko ostalih šolskih potrebščin.”  je dejal predsednik SDM Tržič, Jaka Jankovec.

Mladi člani stranke SDS – člani SDM so ponosni, da so lahko pomagali tistim najmlajšim, pred katerim je še vsa mladost Veseli so, da bodo šle potrebščine v prave roke in boDo s tem otrokom narisali nasmeh na obraz, obenem pa tudi omogočili lažje šolanje z novimi potrebščinami. V petek, 27.8.2021 so vse zbrane šolske potrebščine predali podravnateljici Osnovne šole Tržič ga. Mojci Bečan. 

Zbrane šolske potrebščione

“Kot predsednik LO SDM Tržič bi še dodal, da sem izredno ponosen in hvaležen na vse občane Tržiča, kot tudi na vse ostale iz drugih občin, ki so se odzvali in prispevali po svojih močeh. Otroci so naša prihodnost in prav je, da kot solidarna skupnost vsem otrokom vsaj poskusimo omogočiti enake pogoje za izobraževanje. Skupaj smo močnejši! Ob tej priložnosti bi rad izpostavil še to, da je bila letošnja akcija zbiranja šolskih potrebščin izjemno uspešna, zato jo bomo v prihodnjem letu razširili tudi na preostali dve šoli v Občini Tržič.” je dejal predsednik SDM Tržič, Jaka Jankovec.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.