Grozljive podrobnosti ustreljenega Slovenca v Španiji!

Slovensko zunanje ministrstvo je bilo obveščeno o smrti slovenskega državljana v Španiji, o katerem smo že poročali. Truplo 20-letnega Slovenca so našli v sredo na strmem delu pečine za plažo Peñon del Cura med krajema Fuengirola in Mijas južno od Malage.

Ustreljen je bil najmanj sedemkrat

MZZ o okoliščinah njegove smrti niso bili obveščeni, saj preiskava še poteka. Slovensko veleposlaništvo v Madridu je od španskih oblasti prejelo obvestilo o smrti in pridobilo potrditev identitete in državljanstva osebe. Svojci so bili o njegovi smrti obveščeni. Preiskovalci po poročanju španskih medijev domnevajo, da je bil 20-letnik, ki je bil znan policiji in je imel policijsko kartoteko, ubit z avtomatskim orožjem, saj so okoli trupla našli več tulcev nabojev. Ustreljen je bil najmanj sedemkrat.

Kot poročajo Slovenske novice je truplo, ki je z obrazom navzdol ležalo nedaleč od tamkajšnjega bara, so okoli 9. ure odkrili mimoidoči, reševalci pa so klic na pomoč prejeli ob 9.20. Na prizorišče so odhiteli rešilci, policija in gasilci, kmalu pa so mobilizirali tudi potapljači, ki so iskali morebitne dokaze v morju. Truplo so morali pazljivo dvigniti z nosili in vrvmi ter škripcem, poroča španski časnik v angleškem jeziku The Olive Press.

Z obrazom navzdol in najmanj sedemkrat ustreljenega so ga našli blizu nekega bara.

a zdaj ni uradne potrditve, da je smrt Slovenca povezana z organiziranim kriminalom, a na tak način med seboj obračunavajo lokalne kriminalne združbe. Letošnje leto naj bi bilo v Malagi po številu nasilnih smrti najbolj krvavo v zadnjem desetletju.

vir. Slovenske novice

MG

 

VREME

Maribor
oblačno
98%
0.5km/h
100%
18°C
19°
17°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.