Grozljivka v termah. Deklica negibno ležala na dnu bazena!

slika je simbolna/pixabay

V nedeljo nekaj po 17. uri so bili policisti obveščeni, da je v termah, po neuradnih informacijah naj bi bilo to v termah Snovik, na dnu bazena negibni otrok.

 »Po doslej znanih podatkih je ena izmed obiskovalk kopališča opazila mlajšo deklico na dnu bazena. Obiskovalka jo je takoj dvignila iz bazena in ji skupaj z ostalimi prisotnimi nudila prvo pomoč.«

Deklico so nato z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Ljubljana, kjer je ostala na zdravljenju. Po doslej znanih podatkih življenje otroka ni ogroženo, so še sporočili s PU Ljubljana. Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil in ugotavljanje vseh okoliščin dogodka, o katerih bodo obvestili pristojno državno tožilstvo. Piše Siol.net.

 

Podrobnosti sledijo…

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.