Ekskluzivno! Tu se trenutno nahajata Robert Golob in njegova ljubica!

Robert Golob in Tina Gaber, slika bralec portala e-maribor.si
Golobova poslanica Slovencem od prazniku dela, poslana kar iz najdražjega hotela na Siciliji?

Sicilija, še ena dobra dopustniška postojanka med prvomajskimi prazniki. Tam se v tem trenutku nahaja tudi predsednik vlade Robert Golob in njegova ljubica Tina Gaber.

Kabinet predsednika vlade o tem, ali je premier Robert Golob res na Siciliji, sicer molči, čeprav ni dvoma, da ima javnost pravico izvedeti, kje se že nekaj dni nahaja predsednik vlade; saj, zakaj pa takšno skrivaštvo. Piše Požer report.  Prav tako verjetno ni več dvoma, da je tudi Tina Gaber javna oseba, oziroma če hočete javna premierova ljubica.. Smo pa zato na našem portalu e-maribor.si dobili ekskluzivno sliko predsednika vlade s svojo ljubico, ko se sprehajata po občini Taormini na Siciliji v Italiji.

Bodo pa davkoplačevalce  te počitnice tudi direktno stale, saj Golobu in Gabrovi na jugu Italije plačujemo vsaj fizično in drugo varovanje, ob domnevi, da je Golob sam pokril svoje in Tinine letalske karte ter hotelske in vse preostale stroške?! Kdo jih je zares pokril, očitno ne bomo nikoli izvedeli, čeprav smo na vlado poslali novinarsko vprašanje.

Sicer ima vsa ta zadeva tudi komično plat. Sodeč po posnetkih, ki jih Gabrova kot vplivnica lansira na instagramu, bi bil lahko avtor fotografij in filmčkov s Tino Gaber v glavni vlogi – celo premier Golob? 

Otroke, pa naj bi Robert Golob pustil kar doma? No mogoče ji jih v varstvo dal kar Urši Gaber, Tinini sestri, katera je zaposlena kar v Golobovem kabinetu? 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.