GROZLJIVO! Golobova piarovka Vuković, naj bi imela sezname ljudi, ki bi jih policija kakor morala preiskovati?

Vesna Vuković, slika Nova24TV

Če je to, kar danes razkriva Požareport res, potem bi morali zazvoniti vsi alarmi, Predsednik vlade pa bi še danes moral odstopiti. Če bi bili normalna država, seveda.

Najbolj znani raziskovalni novinar, Bojan Požar,  v svojem portalu Požar report razkriva Golobove umazanije, . Vesna Vuković, nekdanja novinarka, nazadnje portala Necenzurirano, Golobova dolgoletna zaupnica, še iz časov, ko je bila zaposlena kot novinarka časnika Dnevnik, zdaj pa piarovka Gibanja Svoboda, naj bi namreč imela (delala?!) sezname ljudi, ki bi jih policija kakor morala preiskovati.  Sama Vukovićeva, naj bi celo neposredno komunicirala z nekaterimi preiskovalci (kriminalisti) Nacionalnega preiskovalnega urada in jim dajala direktne sugestije oziroma narekovala, koga bi bilo potrebno preiskovati. To naj bi neformalno pripovedovala tudi Bobnarjeva, in o tem naj bi se znotraj policije že precej časa govorilo.

Vesna Vuković naj bi, kot piše Požareport tudi osebno klicarila urednike posameznih medijev, če novinarji teh medijev na tiskovnih konferencah slučajno postavijo kakšna malo neprijetna vprašanja za člane Golobove vlade, češ, kaj se pa vi tam greste. No nas še ni klicala. Pa tudi boljše, da ne, ker bi ji povedali svoje.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
80%
100%
-1°C
0°
-3°
1°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA