Vinko Gorenak, povedal Maši Kociper kar ji gre! #video

maša kociper iva dimic
Maša Kociper, slika: fotomontaža

Notranja ministrica v odstopu Tatjana Bobnar bo šla, kot kaže, do konca. Na to kaže njena odločitev, da javnosti pošlje pismo, ki ga je poslala Robertu Golobu, v katerem mu je sporočila, da odstopa.

Notranja ministrica Tatjana Bobnar v ostopu, predsedniku vlade Robertu Golobu v pismu očita poskus politizacije Policije. Neimenovanje Boštjana Lindava za polni mandat vidi kot potezo brez primere v zgodovini Policije. Maša Kocpier, ki je po novem državna sekretarka za odnose z Državnim zborom pravi, da jo stališče Bobnarjeve zelo preseneča. “Ministrica vladi ni predlagala imenovanja Boštjana Lindava za polni mandat, ampak je predlagala podaljšanje njegovega mandata za šest mesecev, piše portal 24ur.

Nekdanji notranji minnister Vinko Gorenak se s Kociprovo nikakor ne strinja. “Predsednik vlade predloga Bobnarjeve ni želel dati na dnevni red. To je problem.” pravi.

Sicer pa, kdo je pravzaprav Maša Kociper, ki bo govorila o strokovnosti, o tem pa se je spraševal Vinko Gorenak. Poglejte, kaj ji je dejal v spodnjem videu:

Nekje je bilo Mašo Kociper, (veliki krogec-mali krogec), ki prihaja iz propadajoče stranke SAB pač treba zaposliti., 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
65%
1.8km/h
0%
-1°C
2°
-2°
-1°
Sun
-3°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA