GROŽNJA! Borisu Tomažiču nekdo hoče streči po življenju. Ustrelil bi ga v srce.

Boris Tomašič

Levičarska neumnost ne pozna meja. Tokrat se je očitno “razočaran plesalec” znesel nad direktorja voditelja Nova24TV Borisa Tomašiča, kot je zapisal, bi ga ustrelil v srce?

Z leve politične strani smo uredniki, novinarji in ostali deležniki, ki ne razmišljamo tako kot vladajoča elita, večkrat priča grožnjam z vseh strani. Zagotovo je pod hudim pritiskom tudi voditelj oddaje “Kdo vam laže”, Boris Tomašič, ki je trn v peti marsikateremu levo razmišljajočemu človeku. 

Laži, ki jih Tomašič razkriva v svoji oddaji, pa so neprecenljive in govorijo o ponižujočem odrazu oblastnikov do ljudi. Večkrat se v njegovih oddajah pojavljajo ljudje, katere levičarji kujejo v zvezde, naj si bo to Robert Golob, ali Milan Kučan, Urška Klakočar Zupančič, ali kdo drugi. 

Zagotovo pa so grožnje, ki prihajajo iz leve strani nedopustne in obsodbe vredne. A s te se ne bo ukvarjala Leva aktivistka Nika Kovač, ki naj bi preprečevala sovražni govor. Besede, kot so prasec, hinavec, goljuf, diktator, prostak, hujska, drekač, popačenec namreč ne sodijo v slovensko družbo. Te besede je namreč očitno “oboževalec” Borisa Tomašiča, njemu namenil kar preko SMS sporočila. poleg pa ni pozabil dodati tudi grožnje s smrtjo.

Tako je zapisal Tomašič na profilu X: “Včeraj zvečer sem dobil na sms grožnjo, da me bo nekdo ustrelil v srce. Pravkar podajam prijavo policiji. Demokracija Magazin je očitno zadetek v polno, podgane so prilezle na plano.”

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
59%
8.8km/h
75%
13°C
14°
8°
11°
Fri
10°
Sat
5°
Sun
3°
Mon
6°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.