slik je simbolna

Apetiti globoke države nikakor ne pojenjajo, medtem ko kandidatu za mandatarja krvavo primanjkuje glasov. Vsem tistim, ki se goreče zavzemajo za nastanek koalicije KUL je popolnoma jasno, da glasov poslancev za ustanovitev le-te ni dovolj.

Pritiski na stranko SMC se nadaljujejo

Pritiski na poslance SMC ne pojenjajo. Vse več je gorečnežev, ki želijo na poslance koalicije pritisniti. Poslanec Gregor Perič se je znašel pod pritiski sovražnikov celo na svojem domu, kjer so mu nepridipravi postavili tablo z napisom “Heroj ali izdajalec?”. Pritiski na človeka in na njegovo družino so v demokratični družbi povsem nedopustni in nedemokratični. Opoziciji pa postaja zvijanje rok poslancev vsakdanja stvar. Očitno globoka država in njihovi privrženci nimajo nobene slabe vesti, ko gre za uresničevanje njihov ciljev. Piše Demokracija.

Grožnje postajajo vse močnejše, večinoma pa prihajajo iz strani anonimnih uporabnikov socialnih omrežij, saj si ne upajo razkriti. “Jaz res nisem agresivna oseba, ampak tebi pa Moniki bi pa “prpopala” tak “šamar!” je zagrozila ena izmed anonimnih uporabnic Twitterja. S svojimi grožnjami je tako namerila, da bi rada prisolila zaušnico poslancema SMC Periču in Moniki Gregorčič.

PM