slika: facebook

Danes je pomemben dan za Mestni mladinski svet Maribor (MMSM). Saj je vajeti prevzela nova naveza. Z roko v roki je vodenje prevzela Mlada Slovenija Maribor, skupaj s Slovensko demokratsko mladino Maribor.

MMSM prevzemata Mlada Slovenija in Slovenska demokratska mladina

Koalicijska naveza med SDM Maribor in Mlada Slovenija MSi Maribor skupaj prevzemata vodenje Mestni Mladinski Svet Maribor. Predsedniško mesto prevzema Matjaž Cepuš, predsednik SDM Luka Simonič pa prevzema mesto generalnega sekretarja in podpredsednika. To pa je velik dokaz, da se v Mariboru lahko dela dobro in učinkovito z roko v roki. “Zaj pa gremo delat za naš Maribor,” je zapisal Luka Simonič

Predsednik MMSM Matjaž Cepuš, pa je zapisal: “Najprej bi se rad zahvalil vsem, ki ste se odločili za moje predsedstvo. S tem niste, dali glas samo meni temveč novi in boljši prihodnosti, ki se tiče mladih in tudi ostalih prebivalcev občine Maribor. Večina ljudi opazuje in rešuje probleme od blizu, kar se v večini situacij ne konča z uspehom. Jaz raje rešujem probleme od daleč, kjer lahko problem vidiš s širšega zornega kota in se šele nato posvetim podrobnostim, če so le te potrebne in to dragi moji je uspeh, kako priti na zeleno vejo. Preden zaključim bi rad dodal, da je odbor ravno toliko močan, kot je močan njegov najšibkejši člen. S tem želim povedati, da smo skupaj nepremagljivi in le korak nas loči do samega vrha in skupnega cilja.”

Z obema akterjema MMSM Matjažem Cepušem in Lukom Simoničem smo na našem portalu naredili tudi intervju, ki bo objavljen v naslednjih dneh.

PM