Hobi Nataše Pirc Musar, blokiranje tistih, ki se ne strinjajo z njo?

nataša pirc musar
Nataša Pirc Musar, slika družbena omrežja

Od Kučana “požegnana” Nataša Pirc Musar se podaja v predsedniško tekmo. Ankete so sicer zaenkrat na njeni strani, ampak ali je je za predsednico sploh primerna?

Sicer pa se začenja “babji ravs” na levi. Napoved kandidature Nataše Pirc Musar, se je zgodila po tem, ko je svojo kandidaturo – sicer neuradno – najavila Marta Kos, podpredsednica Golobovega Gibanja Svoboda, kar posledično pomeni, da je znotraj “Golobovega političnega zaledja” prišlo do prvih resnih prask. Piše Požareport. In kdo so podporniki Musarjeve?

Leva eminenca, seveda: igralka Milena Zupančič, igralka Nataša Barbara Gračner, pevka Alenka Godec, pisatelj Tadej Golob, pravnica Alenka Šelih, novinar in voditelj Slavko Bobovnik, košarkar Boštjan Nachbar, mariborska zdravnica in humanitarka Ninna Kozorog, sociologinja Biserka Marolt Meden, humanitarka in prostovoljka Anita Ogulin, pravnik in kriminolog Dragan Petrovec, nekdanji predsednik državnega zbora Pavel Gantar ter nekdanja predsednika republike Milan Kučan in Danilo Türk. Piše N1.

Sicer pa ima Nataša Pirc Musar po novem tudi prav zanimiv hobi. In sicer blokiranje ljudi, ki jo ne podpirajo. Na družbenem omrežju twitter ima tako Nataša iste blodnje, kot Alenka Bratušek in Emilija Stojmenova Duh. In kako si Musarjeva zamišlja, da bo predsednica vseh Slovencev?

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
29%
4.1km/h
0%
34°C
35°
33°
34°
Thu
21°
Fri
17°
Sat
15°
Sun
15°
Mon

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA