Hočete videti razliko med afero Patria in afero “non-paper”?

Ko smo primerjali razliko afere Patria iz leta 2008 in afero non-paper iz letošnjega leta, smo prišli do ugotovitve, da globoka država dela vse po istem principu.

Lovke globoke države

Globoka država si za svoje umazane rabote nekaznovano izmišljuje nove in nove afere. Zagotovo je ena večjih, izmišljena afera Patria, s katero so želeli uničiti stranko SDS in predsednika vlade Janeza Janšo. A poglejmo primerjavo med afero Patria in afero “non- paper”, ki je eskalirala v tem mesecu. Afera Patria je nastala na Finskem, “non-paper” pa v Bosni, pri obeh aferah je šlo za škodljivo zadevo s škodljivimi posledicami v obeh primerih pa je bil kriv Janez Janša. Prav tako sta bili ena in druga afera storjeni neznanega dne, na neznanem kraju in bila sta izmišljeni. V obeh aferah sta sodelovala tuja (leva) novinarja. Skupno ime obeh afer pa je Drago Kos in distribucija levim “nabijalskim” medijem, ki se imajo za neodvisne.

slika: twitter

Pa naj še kdo reče da “rabote” globoke države ne potekajo na isti način. le plačnik je vedno eden in isti.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
52%
3.1km/h
75%
12°C
12°
11°
10°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.