Hudobno! Pevki Aniti Kralj zastrupili psa?

slika: facebook

“Človeška hudobija ne pozna meja. Najin, šele 7 mesečni rodovniški aljaški malamut, je danes podlegel hudemu strupu s katerim ga je nekdo v preteklih 24 ali več urah…zastrupil.” pravi Anita Kralj.

Anita Kralj je prepričana, da je to storil domačin?

Storilec zelo dobro pozna našo lokacijo, hišo in vrt v katerem se je kuža nahajal, in tudi to, da nas v petek ni bilo doma, saj smo z dekleti Vox Angelice prepevale predsedniku države. Prepričana sem, da je občan naše občine,« je zapisala pretresena pevka.

»Ker je sosledje dogodkov preteklega tedna v zelo nenavadnem naključju, z možem ne izključujeva dejstva, da je lahko šlo tudi za politični motiv. A to delo bo bolje opravila policija in s tem povezani organi«, razmišlja Kraljeva in prehitro poginulemu kužku sporoča: »Dragi Sky! Nase si prevzel breme sovraštva, ki je bilo več kot očitno namenjeno nama. Storilec je takšna reva, da si ni upal priti na Prisojno ul. 10 in povedati na štiri oči kaj in predvsem kdo ga moti. Hvala ti, ker si dal življenje za naju! Naj ti bo lepo tam za mavrico, midva pa ti obljubiva, da bova naredila vse, da najdeva tistega, ki ti je to storil. Za vedno boš najin ljubi Sky-jek … najin medo!!!«

Aniti bo kljub temu ostala glasba s katero razveseljuje ljudi daleč naokoli.

MG

VREME

Maribor
pretežno oblačno
56%
1km/h
75%
21°C
22°
20°
18°
Sun
12°
Mon
13°
Tue
13°
Wed
12°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.