Hudomušna čestitka SDM-a: “Golobova vlada si praska jajca že celo leto”

Za najbolj hudomušno čestitko pred velikonočni prazniki so zagotovo poskrbeli pri Slovenski demokratski mladini, kjer so dodali tudi kanček humorja.

Zagotovo najbolj hudomušna velikonočna čestitka prihaja iz Slovenske demokratske mladine. Medtem, ko  med prazniki vsaj, ko gre za domačo politično sceno velja velikonočno zatišje, pa so nekateri poskrbeli za malce smeha. Tako so člani Slovenske demokratske mladine poskrbeli za huomušno sporočilo:

Je pa v obratni smeri za kar nekaj jeze s čestitko poskrbel ker sam predsednik vlade Robert Golob, ki je napovedal vztrajanje pri reformah, ki bodo izboljšale življenje državljank in državljanov in o neki čudni izbiri poti.

Pa lep velikonočni ponedeljek

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.