Miheljak bi izvedel radikalne postopke na RTV, Svetlana Makarovič pa bi rezala kable.

Svetlana Makarovič
Svetlana Makarović, Foto: STA/Nova24TV

Ko se združita dve ekstremista,  levi novinar Vlado Miheljak in ekstremna levičarka, ostarela Svetlana Makarovič, se na levi strani dogajajo ideje, ki imajo vse poteze levega fašizma.


Ob stavki manjšega dela “levih” novinarjev na RTV sta se oglasila dva ekstremna levičarja. Vlado Miheljak, ki je za Mladino dejal: “Država bo morala poseči po radikalnih, a pravno rigoroznih postopkih, da se konča ta mora. Čim prej, kajti dejstvo je, da je (Janšev) klik, ki je prevzel televizijo, že sposoben tako ali drugače delati program in oddaje brez upornih televizijcev.”

In Svetlana Makarovič, ki bi v vsej svoji “zlobi” rezala kable: “Na nacionalki menda nekateri stavkajo, ampak to za mene ni nobena stavka. Stavka pomen prazen ekran, to se pravi prerezani kabli, izključena elektrika, to je stavka. Ampak kdo sem jaz , da naj ljudi ščuvam , naj to počnejo? Če bi bila jaz zaposlena na RTV, bi bili kabli prerezani”. je tako za Delo dejala Svetlana Makarovič.

Oba ekstremna levičarja tako ščuvata nekaj 80 stavkajočih (od 2200 zaposlenih) na nacionalni televiziji, da preidejo k ekstremizmu, oziroma bolje rečeno levemu fašizmu, medtem pa očitno Nikin strateški forum za sovražni govor spi. Kako lepo je v tem času biti levičar?

VREME

Maribor
pretežno oblačno
45%
1.5km/h
75%
23°C
25°
22°
21°
Mon
14°
Tue
13°
Wed
13°
Thu
14°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.