Humanitarna akcija! Zbiranje zaščitnih (smučarskih očal) za zdravstvene delavce UKC Maribor!

slika je simbolna

V teh kriznih časih je prav, da si pomagamo med seboj. Na zanimivo idejo pomoči sta prišla tudi mlada učitelja smučanja Lana Onič in Nejc-Filip Svenšek.

Zbiranje zaščitnih (smučarskih) očal

V Lepem pismu ki sta ga zapisala na družbenem omrežju sta, kot učitelja smučanja prišla na idejo po potrebi zaščitnih očal za zdravnike. Zdravnike sta vprašala, ali bi jim pri delu koristila smučarska očala. Odgovorili so, da bi jih z veseljem uporabili in tako je stekla akcija za zaščitna očala.

Zato sta se Lana in Nejc-Filip obrnila na vse Mariborčane in ostale pri zbiranju smučarskih očal, katere ne potrebujete. Očala lahko oddate od petka, 3.4.2020, v leseni škatli pred trgovino Spar v Europarku. Namen akcije DARUJ IN OBVARUJ je, da se zbere čim več zaščitnih (smučarskih) očal in se tako obvaruje zdravnike in zdravstvene delavce, pred COVIDOM- 19.Vsake donacije bosta zelo vesela, zdravstveni delavci pa verjetno še bolj.

Delite to objavo da jo vidi čimveč ljudi, da se zbere čim več zaščitnih očal.

Iskrena hvala Lani in Nejcu-Filipu za res lepo gesto. Delite to sporočilo tudi vi med vaše prijatelje in znance in pomagajmo SKUPAJ!

MG


VREME

Maribor
delno oblačno
79%
1.5km/h
49%
18°C
18°
16°
18°
Sat
17°
Sun
13°
Mon
16°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.