Mladi iz MO SDS Maribor bodo pomagali starejšim. Preberite kdaj in kako! Delite to sporočilo med pomoči potrebne!

Luka Simonič in Dejan Kaloh, slika SDS

V teh težkih časi je dobrodošla vsaka pomoč. Ravno zato so se pri SDM Maribor odločili za pomoč starejšim, ki preživljajo težke čase.

Pomoč starejšim

Spoštovane občanke in občani! Ob nastali težki situaciji zaradi nevarnosti okužbe s koronavirusom in bolezni, smo se v SDM MO SDS Maribor odločili, da bomo vsem pomoči potrebnim pomagali pri nabavi osnovnih živil, zdravil in osnovnih potrebščin. Za Vas bomo šli v trgovino in v lekarno,” je zapisal predsednik SDM Maribor Luka Simonič.

Kako bo potekala taka pomoč?

  • Naročila zbirajo dnevno med 11. in 15. uro, na GSM: 031 691 744, na e-naslovu: [email protected] in na Facebook strani SDM Maribor: www.facebook.com/sdmmaribor.
  • Pri naročilu lahko izberete trgovino, izdelke se praviloma kupi v izbrani trgovini.
  • Pri naročilu morate navesti: ime in priimek, naslov ter telefonsko številko. 4. Artikle navedite po sistemu: naziv, znamka in tip, količina. Primer: 1.) čokolada, Milka mlečna 100 g, 4 kose 2.) mleko, alpsko 3,5%, 3 litre
  • Če naročen artikel ni na voljo, bodo kupili sorodnega. Posebej morate navesti, če želite izključno izbrani artikel!
  • Kupnino v trgovini založi SDM. Dostava je brezplačna. Plačate samo kupljeno. Vaše plačilo je možno samo v gotovini. Če je možno, pripravite drobiž.
  •  Nakup mladi Slovenske demokratske stranke Maribor opravijo v potrebni zaščitni opremi. Kupljeno vam dostavijo do vhoda. V stanovanja in hiše pa ne vstopajo.

Dostava naročenega je ob sredah in petkih med 17. in 19. uro!

Pomoč pri nabavi mladi iz stranke SDS Maribor, nudijo vsem pomoči potrebnim, praviloma starejšim ljudem ter invalidom. Prosimo, da o tej akciji seznanite svoje prijatelje in znance!

Ostanite doma, s pomočjo Slovenske demokratske mladine, MO Maribor boste zmogli!

MG


AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
77%
1.5km/h
93%
-4°C
-4°
-5°
-4°
Thu
-3°
Fri
-1°
Sat
1°
Sun
3°
Mon

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA