Humorist Franc Štrumpantl s pesmijo o Golobu. Bo to njegova himna?

Franc Štrumpantl

Zadnje čase družbena omrežja pretresajo razne burleske, katere so že stalnica v vladi Roberta Goloba. Tako nastajajo tudi razne humorne pesmi, katerim se smeji vsa Slovenija.

Pesem, ki je nastala pod imenom humorista Franca Štrupantla govori prav o neresnosti in nerazsodnosti te vlade, katero razen nekaterih levih medijev ne pumpa več nihče. V bistvu je vlada že zdavnaj izgubila kompas. Edino kar ji gre dobro od rok je v bistvu kadrovanje in iskanje službic za tiste, ki so preprosto pogoreli na zadnjih volitvah.

Na bolj humoren način pa je Golobovo vlado okrcal humorist in harmonikar Jernej Brilej v vlogi Franca Štrumpantla. To je Golobova pesem:

Kaj v tej zgodbi drži in kaj ne, pa presodite sami!

vir/avtor pesmi: Jernej Brilej

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.