Nora vlada? Klakočar-Zupančič s pomočjo AKOS-a nad oddajo Faktor, na TV3?

zajem slike, Faktor

Golobova vlada hlasta za mediji, tistimi mediji, kateri o vladajočih ne pišejo ali ne govorijo njim v prid. Čakamo le še to, da se spustijo v naš portal in zaprejo odgovornega urednika?


Tako neverjetno sovraštvo do  medijev, ki niso naklonjeni vladi ni imel niti Hitler v času njegove oblasti v Nemčiji. Prepoved delovanja neke televizije, oddaje, portala ali članka s strani državnih inšpekcij je kratko in malo skregano z vsako logiko demokratične države.

Predsednica državnega zbora, se je preko AKOS-a, posledično spravila nad oddajo Faktor in televizijo TV3, zaradi oddaje, katera se je predvajala 2. 10. 2022 in kjer je bila omenjena. Gost Roman Vodeb je Urško Klakočar Zupančič, namreč primerjal s kobilo. Akos naj bi spisal nesmisle za ukinitev oddaje Faktor, kar na dvajsetih straneh. O svobodi govora pa niti besede.

Te besede naj bi užalile Urško Klakočar Zupančič.

AKOS, “neodvisna agencija”, sicer ureja in nadzira trg elektronskih komunikacij, upravljala in nadzirala radiofrekvenčni spekter v Sloveniji, opravljala naloge na področju radijskih in televizijskih dejavnosti. Torej, kamor vladajoči pošljejo agencijo, naj vendarle nekaj naredi proti določeni oddaji, ki ne poroča dobro o vladi in vladajočih, tam se torej pojavi AKOS? Kje je bila ta agencija takrat, ko so po medijih vrteli sovražni govor zoper Janeza Janšo, kje je bila agencija, ko je Robert Golob javno govoril na televizijah, da to ni “desna politika ampak fašizem” in podobno.

“Sporno” oddajo Faktor si lahko ogledate na spodnji povezavi.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
60%
1km/h
75%
20°C
20°
17°
19°
Sun
12°
Mon
13°
Tue
13°
Wed
12°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.