..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Identiteta pogrešane Slovenke potrjena z analizo Nacionalnega forenzičnega laboratorija

Policija
Okostje najdeno na strmem gozdnem pobočju Jerebikovca

Identiteta pogrešane 69-letnice, ki je bila pogrešana od julija 2021, je bila potrjena.
Spomnimo; da je mimoidoči na strmem gozdnem pobočju Jerebikovca našel človeško okostje. Pogrešana 69-letnica se je izgubila 28. julija 2021 na območju Mojstrane, kjer so našli njeno priklenjeno kolo. Iskalna akcija se je takrat začela, a njene sledi so bile izgubljene do 9. januarja, ko so policisti prejeli obvestilo o najdbi okostja.

Po analizi Nacionalnega forenzičnega laboratorija pripada pogrešani ženski.

Iz Policijske uprave Kranj so sporočili, da trenutno ni zaznanega kaznivega ravnanja v zvezi s smrtjo osebe. Policisti bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
67%
1.3km/h
74%
11°C
14°
8°
10°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon
1°
Tue

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.