..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Svetlana Makarovič pokvarila kulturni praznik? Odzivi na družbenih omrežjih

Svetlana Makarovič
Svetlana Makarović, Foto: STA/Nova24TV
Je bila Prešernova proslava pokvarjena z nastopom Svetlane Makarovič?

Makarovičeva je včeraj na Prešernovi proslavi le-to pokvarila s svojim recitalnim izpadom, ko je na vsak način hotela zrecitirati svojo pesem.

Vsakokrat ko levičarji vodijo ministrstvo za kulturo je nekaj hudo narobe. Spomnimo se podelitve Prešernove nagrade Maji Smrekar, ki je dojila psa in Simone Semenič, ki je na trebuhu izrezala slovensko zastavo. Kje je tu umetnost?

Letošnjo prireditev pa je pokvarila Svetlana Makarovič, s svojim prihodom na oder na katerega ni bila niti povabljena. Bi pa rada imela zavrnjeno Prešernovo nagrado in še denar, ki ji (ne) pripada.

So se pa na njen nastop množično odzvali ljudje na družbenih omrežjih:

vir: družbena omrežja

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
63%
2.6km/h
0%
12°C
14°
10°
11°
Thu
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.