Ikona center v Mariboru okrasili, kot bi bili leta 1945?

V času božično-novoletnih praznikov so trgovine, trgovski centri, gostilne in podobno praznično okrašeni. 

V veliko trgovskih centrih je v teh dneh čutiti praznično vzdušje, Nekje se slišijo tudi božične pesmi, kajti v teh dneh pričakujejo trgovci, tudi povečano število kupcev. V nekaterih trgovinah se tako tudi trgovci trudijo z okrasitvami svojih trgovin.


V naše uredništvo pa je prišla slika okrasitve trgovskega centra Ikona center Maribor, (nekdanji planet Tuš), katerega so okrasili, kot leta 1945. V centru iz stropa namreč visijo velike rdeče zvezde, ki obiskovalca spominjajo bolj na partizane, kot novoletno okrasitev. 

 

Tako se sprašujemo, ali je okraševalcem trgovskega centra zmanjkalo idej, ali pa je taka okrasitev še ena ne preveč okusna provokacija?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.