Ilegalna migranta priklenjena na Natašo Sukič. Teater zganjali tudi pred parlamentom.

Ilegalni migrant priklenjen z Natašo Sukić, zajem slike TV Slovenija

Saj ni res pa je. Kam plove Slovenija? Prosilca za azil sta se pred azilnim domom v Ljubljani priklenila na podpredsednico državnega zbora Natašo Sukič (Levica) in na predsednika Civilne iniciative izbrisanih Irfana Beširevića. in razlog? Nista hotela, da ju policija vrne na hrvaško!


Ministrstvo za notranje zadeve je za danes napovedalo deportacijo dveh migrantov, sicer prosilcev za azil na Hrvaško. Pred azilnim domom na Viču v Ljubljani je zato ob 7. uri zjutraj potekal shod v podporo prosilcema, ki ga je organizirala iniciativa prosilcev za azil skupaj s podpornimi organizacijami. Ministrstvo za notranje zadeve je za prihodnje dni napovedalo še več deportacij. Slovenija prosilce za azil namreč vrača v državo, v kateri so bili že evidentirani. To je sicer normalen proces, v kolikor država ne ugodi azila v naši državi.

Nekaterim gre pri nas očitno več, kot dobro. Med tem ko v Sloveniji poteka življenje za večino slovenskih državljanov zelo slabo, nekateri se komaj prebijajo iz meseca v mesec, spet drugi, predvsem upokojenci so prezrti, cene rastejo v nebo, vlada nima rešitev, bi ilegalni migranti radi živeli na naš račun?

Očitno si je tako življenje zamislila Levica skupaj z Natašo Sukić, ki je celo podpredsednica parlamenta in zato so že ob 7. uri zjutraj na Viču zganjali teater, katerega so kasneje preselili kar pred parlament. Tam jih je pričakala celo Urška Klakočar Zupančič, ki pa na srečo vseh tokrat ni zapela ali zaplesala. Obljubila pa jim je, da bo pomagala.  

Očitno je v tem času, te vlade lepo biti migrant? Policijske odločbe za njih ne veljajo, migranti dobijo tri obroke hrane dnevno, prenočišče. Večina pa prihaja iz držav kjer NE poteka vojna. In ko sledi deportacija, je najbolj glasna prav podpredsednica parlamenta, da se policijska odločba ne uveljavi. Le kam smo prišli?

VREME

Maribor
jasno
62%
2.1km/h
0%
30°C
33°
29°
30°
Fri
22°
Sat
17°
Sun
17°
Mon
17°
Tue

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.