Levi mediji so se zlagali. Švarc Pipanova ne preganja Janše, pač pa Tomaža Štiha!

Janez Janša z modrim puloverjem.
Janez Janša, zajem zaslona twitter

Očitno je levim medijemm končno kapnilo, da Janša, v izjavi na twiterju, po tem, ko je vlada ukinila spomin na žrtve komunističnega režima, ni grozil z državljansko voljno, kot so zmotno, ali pa nalašč pisali levi mediji.

Nekateri levi mediji so danes svojo fake novico popravili. Ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan (SD) od tožilstva nameč po novem ne zahteva postopka proti predsedniku SDS Janezu Janši (SDS) zaradi kritik vladne odločitve, ampak od Tomaža Štiha, nekdanjega politika državljanske liste. Zanimivo. V igri ni več sovražnega govora člana SDS!

Tomaž štih sicer domoljub, očitno ob živce spravlja privržence lava politične opcije in večkrat vladajočim nastavi obraz. No sedaj ga bo Dominika Švarc Pipan preganjala.

Sicer pa je pri lažni novici prednjačil levičarski portal Delo. Tu je primer manipulativnega naslova ki Janši očita, da s svojim poveličevanjem komunizma državo vrača v čase državljanske vojne, oziroma poenostavi v trditev, da Janša grozi z državljansko vojno. 

 Takšna manipulacija se za časopis Delo, nikakor ne spodobi in je za tač časnik, kot je delo precejšnja sramota.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.