Ilegalni migrant slovenskega policista porinil na železniške tire

Migranti, slika je simbolna, Moje Posavje

Saj ni res pa je. Dogodek, katerega so želeli levičarski mediji v javnosti predstaviti, kot manjši incident, je v Sloveniji povzročil izredno ogorčenje.

 

Ilegalni migrant iz Afganistana (na portalu 24ur so ga poimenovali tujec) je porinil slovenskega policista, da je padel na železniške tire in se huje poškodoval.

 

42-letni policist je bil v soboto zvečer na mešani patrulji s hrvaškima policistkama. Opravljali so nadzor mednarodnega vlaka Reka–Ljubljana na železniški postaji Šapjane na hrvaški strani. Med ugotavljanjem identitete treh nezakonitih migrantov iz Afganistana, ki niso izpolnjevali pogojev za vstop in prebivanje v schengenskem območju, so jih policisti pospremili z vlaka proti službenemu vozilu.

 

Takrat je eden od Afganistancev, ki je hodil za njimi, porinil policista, ki je izgubil ravnotežje in padel na železniški tir ter se pri tem udaril v rebra in koleno. Tujci so s kraja zbežali. Slovenski policist je huje poškodovan, ima zlomljeno rebro in je na bolniškem dopustu. Migrante pa so policisti kasneje prijeli v Ilirski Bistrici.  Gre za tri državljane Afganistana, stare 21, 18 in 19 let.

 

Tudi tak napad na uradno osebo, torej slovenskega policista pa so levi mediji skoraj prezrli. Beseda migrant, pa je očitno v levih medijih skoraj prepovedana?

 

To so nekateri naslovi levih medijev:

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.