Ima Urška Klakočar Zupančič blodnje? #video

urška
slika tweeter

Ko so pred kratkim na družbenih omrežjih zaokrožile fotografije s snemanja “boksarskega obračuna” v državnem zboru – pomerila sta se poslanec GS Dejan Zavec in predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič, ter fotografije Klakočar Zupančičeve iz celjskega foto salona, se je marsikdo vprašal, kaj za vraga se dogaja s predsednico Državnega zbora.

 Na Twitterju pa se je oglasil tudi Roman Vodeb, ki je ocenil, da Klakočar Zupančičeva “absolutno ne šteka” koncepta simbolnega (in koncepta simptoma). Po njegovih besedah predsednica DZ meša simbolno in simbolično, njen boks pa je predvsem simptomatski.

“Urška Klakočar Zupančič ima prav posebno osebnostno strukturo. V objemu neke latentne (psihične) ranjenosti s svojimi “norimi”, torej čudnimi idejami in izpadi mi kot osebnost – kot ženska – deluje precej dezorientirano, “(z) moteno”. V svojem nezavednem – v potlačeno-izrinjenih jedrih – ima določene nepredelane vsebine, ki botrujejo raznoraznim simptomom oz. dezorientiranim izpadom – od rdečih štiklov, poplesavanja pred častnim vojaškim vodom na rdeči preprogi, koleričnim verbalnim izpadom v DZ,” je dejal Vodeb za portal Nova24TV.

 

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
90%
2.1km/h
75%
3°C
4°
3°
3°
Thu
3°
Fri
5°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA