Imamo ekskluzivni posnetek pištole, učenca Srednje lesarske šole (video)

Posnetek pištole, Zajem slike

Včeraj smo ekskluzivno poročali o učencu, 1. letnika Srednje lesarske šole v Mariboru, ki se je pred sošolci bahal s pištolo. 

V našo redakcijo portale e-maribor.si smo si ekskluzivno pridobili posnetek pištole in njeno repetiranje, ter vstavljanje nabojev pred sošolci. Učenec naj bi, kot je za naš portal dejal ravnatelj Srednje lesarske šole Aleš Huc, po razgovoru dejal, da je bila pištola plastična. Dijak 1. letnika Srednje lesarske šole, naj bi sošolcem razkazoval pištolo tako na moškem WC-ju, kot na bližnji avtobusni postaji.


Ali je šlo za kopijo pištole in nabojev, bi iz posnetka težko sodili, a vseeno take stvari ne sodijo v roke mladoletnikov, še manj pa sodijo v šolo. Mar niso bili posnetki, ki smo jih letos gledali v Srbiji dovolj zgovorni?

Iz Srednje lesarske šole so nam za naš portal sporočili:  “Na šoli smo danes bili obveščeni, da je včeraj naš dijak prinesel na šolo  pištolo in jo kazal sošolcem. Pri obravnavi pri ravnatelju in svetovalni delavki, je dijak trdil, da je bila pištola plastična. Kljub temu smo o tem obvestili starše in policijo. Oboji so se hitro odzvali. Na šoli imamo ničelno toleranco do izkazovanja nasilja.”

VREME

Maribor
rahel dež
87%
1km/h
100%
7°C
9°
6°
6°
Thu
3°
Fri
5°
Sat
9°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.