..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Išče se izvajalec za obnovo Ljudskega vrta

Takoj po koncu nogometnega prvenstva, je Ljudski vrt dočakal posodobitev z novo travnato površino .MOM pa sedaj išče izvajalca za obnovo mariborskega stadiona za severno in južno podtribunje.

Staro tribuno je potrebno izboljšati in uskladiti s kriteriji UEFA, saj drugače Mariborčani, evropskih tekem ne bodo več smeli igrati doma. Potrebna je obnova severnega in južnega podtribunja. Prav tako se mora urediti VIP loža, namestiti nove kamere, potrebno pa je umestiti tudi nov komunikacijski hodnik.

Kot je župan Fištravec zapisal na svojem facebook profilu: Finalizacija prostorov južnega podtribunja zajema izvedbo gradbenih del in opreme za izvajanje gostinsko – trgovske dejavnosti, medtem ko finalizacija prostorov severnega podtribunja zajema izvedbo gradbenih del in opreme za prostore za nogometne šole NK Maribor, prostore za upravljalca stadiona in prostore za novinarsko središče.
Z deli bi lahko pričeli v začetku oktobra.

Rok za prijavo na razpis je 22. avgust!

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
52%
1km/h
0%
6°C
9°
5°
8°
Wed
4°
Thu
8°
Fri
8°
Sat
7°
Sun

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.