Zagorelo je v mariborskem Mercatorju

pixabay

Včeraj je okoli 19. ure zagorelo v Mercatorju na Prušnikovi ulici v Mariboru Gasilci GB Maribor, PGD Radvanje, Studenci in Pekre so požar, ki je poškodoval pisarniški prostor za informatiko in delno skladiščne prostore v Mercatorju pogasili.”

Mariborski reševalci so na prizorišču oskrbeli pet oseb, ki so se nadihale dima, dve pa so prepeljali v UKC Maribor. Gasilska intervencija se je končala okrog 21.30, ko je na prizorišču ostala le še gasilska straža.

Maribor.info pa poroča, da so pravo dramo doživljale telovadke, ki so imele v času požara trening v zadnjem delu stavbe, saj niso opazile da gori. Šele, ko jim je trgovka  začela trkati po steklu, ki deli trgovino od telovadnih prostorov, so se tudi one odpravile iz stavbe.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.