Išče se ukradena modra harmonika znamke Zupan!

Odličen harmonikar ansambla Gašperja Kavška prosi za pomoč, da skupaj najdemo ukradeno harmoniko.

Gašper nam je sporočil naslednje sporočilo: »Včeraj so mi v Novem mestu ukradli modro harmoniko Zupan spahire blue pod katero je napisano SLOVENEC SEM in na desni strani moje ime Gašper. Prosim prosim za pomoč😭, Prosim če kdo vidi karkoli na bolhi ali na ostalih oglasih naj mi prosim sporoči.😭Harmonika je moje darilo za birmo in mi pomeni vse😢😭💔 hvala z vsako deljenje in pomoč pri iskanju, pa je na družabnem omrežju sporočil fant, ki sliši na ime Gašper in je bil očitno žrtev kraje.

 

Harmonika, Gašperju pomeni vse. Je inštrument, od katerega se zelo redko loči. Posebej jo ceni zato, ker jo je dobil, kot darilo za birmo. Zato tudi v našem uredništvu prosimo vse, ki bi karkoli vedeli o lepi, modri harmoniko, da to čimprej javite Gašperju na njegov facebook profil, ali pa to. sporočite nam.

Gašperjev Facebook profil najdete TUKAJ

Vest o ukradeni harmoniki se je hitro razširila po družbenih omrežjih. Ker je vsaka pomoč dobrodošla, zato vas tudi v našem uredništvu naprošamo, da delite to zgodbo in da Gašperju s skupnimi močmi vrnemo harmoniko!

 

M.G.