Izključujoči Arsenovič ne mara Kanglerja, Fištravca in SDS?

slika: Škandal24

Sodelovanje med strankami v mestnem svetu je ključnega pomena. Dobro za kraj in okolico. Le tisti župan, ki je izključujoč ne sklepa koalicij tako z levimi kot desnimi strankami, ampak sklepa partnerstva le iz svojih strankarskih pozicij.

Novi župan, ki je soočenjih vselej zagovarjal stališče povezovanja je tako na razgovore povabil le SMC, Listo kolesarjev in pešcev, Listo Lidije Divjak Mirnik – LPR, Socialne demokrate, Levico, Gasilce Maribora – neodvisno listo, Desus, Listo Melite Petelin, Novo Slovenijo – Krščanske demokrate, Listo mladih povezujemo in Stranko mladih – Zeleni Evrope. Listo Franca Kanglerja, SDS in Listo župana Andreja Fištravca pa ne.

Arsenovič želi potencialne partnerje

Kot pravi Saša Arsenovič za Večer, je potencialnim partnerjem posredoval v razmislek tudi predlog izhodišč možnega sodelovanja, ki sem jih pripravil v obliki pisma o nameri sodelovanja. Seveda pa se pri tem poraja vprašanje, kako bo rešil svoje posle z MOM, kaj bo sedaj z njegovimi lokali, komu bo plačeval najemnino ipd. Bo pa zanimivo slišati, kako se bo k temu vabilu odzvala LPR Stojana Averja, kateri so v mestnem svetu vedno zagovarjali poštenost in odgovornost.

Ali Maribor  vstopa po poti politike SMCja, izključujoče politike do opozicije in ukazov z Ljubljane? Se bomo tudi v Mariboru morali boriti, da nam jo ne prevzamejo lobiji stranke SMC? Odgovor bomo očitno izvedeli zelo kmalu!

A poštenosti in odgovornosti se je najprej treba naučiti pri sebi, šele potem si lahko pripravljen na sklepanje zavezništev. Upajmo, da se tega zaveda tudi Saša Arsenovič.

SIFA

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.