IZREDNA NOVICA! Na poti med Mariborom in Puljem z radarjev izginilo motorno letalo

letalo Cirus20, slika je simbolna, wikipedia

Nad naseljem Jezerane v hrvaški Liki je danes nekaj po poldnevu z radarjev izginilo malo motorno letalo Cirrus 20, ki je bilo na letu z mariborskega letališča v Pulj.

Zaenkrat o letalu ni nobenih sledi. Na krovu pa naj naj bi bile tri osebe. Letalo je sicer okoli poldneva vzletelo iz Maribora proti Pulju, je za Hino povedal vodja gasilcev Zvonimir Lončarić, ki koordinira delo gasilcev, ki  preiskujejo območje, katerega dobro poznajo, a do sedaj niso opazili nič novega ali nenavadnega,

Policija in gasilci z liške in karlovške strani obiskujejo tudi vasi pod Kapelo, da bi od tamkajšnjih prebivalcev poiskali kakršno koli informacijo, kakršen koli znak o letalu, ki je okoli 12.30, ko je izginilo iz radarja. 

Zjutraj je bila nad tem območjem še gosta megla, ki pa se je pozno popoldan razkadila, tako, da je vidljivost zdaj nekoliko boljša kot popoldan, vendar je dnevne svetlobe zelo malo, teren je hribovit in težko prehoden, ko se stemni, pa bo iskanje vsekakor treba. ustavili, je dejal Lončarić in napovedal, da bodo, če danes ne bodo našli nič oprijemljivega, iskanje nadaljevali zgodaj zjutraj. Piše index.hr.

Ko bo znano kaj novega bomo o tem poročali tudi na portalu e-maribor.si

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.