Izredna novica. Na sedež Nova24TV vdrla Golobova policija. Poteka zaplen računalnikov in telefonov

Nova24TV

Le 10 dni pred evropskimi volitvami je v prostore Nova24TV “vdrla” policija, ki opravlja hišno preiskavo.

Še pomnite, ko je nekdanja predsednica preiskovalne komisije Mojca Pašek Šetinc, ki preiskuje sume nezakonitega financiranja političnih strank izjavila, da je bila komisija ustanovljena za pregon opozicijskih medijev? Po seriji napadov na sejah komisije je danes v prostore Nova24TV in pisarno direktorja Borisa Tomašiča vstopila policija z nalogom za hišno preiskavo. Ni pa preiskava usmerjena zgolj na prostore Nova24TV, temveč tudi na dom direktorja Tomašiča. Pod odredbo, ki odreja preiskavo stanovanjskih, poslovnih in drugih prostorov ter avtomobilov, je podpisana znana sodnica Mojca Kocjančič.


Predsednik opozicijske SDS Janez Janša je pravkar zapisal, da je »Golobova policija pravkar v raciji na Nova24TV«. Poleg sedeža televizije naj bi pozvonili tudi na domača vrata Borisa Tomašiča, sicer programskega direktorja in solastnika omenjene televizije. Naj dodamo, da njegova hči Zala kandidira na listi stranke SDS za evropsko poslanko.

O dogodkih na Nova24TV vas bomo sproti obveščali! 

VREME

Maribor
oblačno
82%
1.1km/h
100%
18°C
18°
17°
17°
Tue
17°
Wed
15°
Thu
18°
Fri
20°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.