Na POP TV vnaprej vedeli, da bo policija prišla na NovoTV? Izjava Borisa Tomašiča! (video)

Boris Tomašič

Direktor Nova24TV in voditelj oddaje “Kdo vam leže?” skupaj z urednikom informativnega programa Nova24TV Aleksandrom Rantom v živo razkriva, kaj se danes dogajalo na Nova24TV.


Ob približno šesti uri so se pojavili na vratih našega medija in na domu Borisa Tomašiča. Policisti so zasegli nekatere pogodbe, pa tudi Tomašičev osebni telefon in računalnik. 

Avto kriminalistov pred sedežem Nova24TV

Gre za politični konstrukt, ki si ga je izmislila preiskovalna komisija, ki jo je vodila Mojca Pašek Šetinc in je sama priznala, da gre za obračun s političnimi nasprotniki in pričami. Ne jaz osebno, niti nihče iz Nove24TV ni med osumljenci, to je potrebno vedeti. Kaznivo dejanje, ki ga preiskujejo, ni povezano z nobeno osebo ali podjetjem Nova24TV,” je dejal Boris Tomašič, direktor Nove hiše.

 

Odredbo o preiskavi je podpisala “leva” sodnica Mojca Kocijančič. To je tista sodnica, kateri ji primeri zoper Jankoviča vsi po vrsti zastarajo. In ta sodnica je spisala odločbo, proti Borusu Tomašiču, čeprav preiskujejo dogodke, povezane s Telekomom Slovenije in njihovim reklamiranjem, v času, ko Tomašič še ni bil direktor Nova24TV.

Je pa zanimivo, da so kar novinarji POP TV, okoli šeste ure zjutraj sami čakali policiste, kateri so prišli na Nova24TV, po zaplembo računalnikov in telefonov, čeprav nihče od sodelavcev televizije ni med osumljenimi.

Zanimivo je, da se je policija lotila preiskave deset dni pred evropskimi volitvami. Hči direktorja Borisa Tomašiča, Zala, pa  kandidira na listi stranke SDS za evropsko poslanko.

video!vir: Nova24TV

VREME

Maribor
jasno
41%
2.6km/h
0%
29°C
30°
27°
29°
Mon
16°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
21°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.